Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Ekibi üyeleri Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti.

30 Kasım 2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Ekibi, 22 Kasım 2022 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu’nda bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

Yabancı Diller Yüksekokulu’nda gerçekleşen ziyarette,  Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Ekibi üyeleri kalite süreçlerinin birime yayılımı, birimin hedefleri ve bu hedeflerin kurumun stratejik hedefleri içerisindeki yeri, paydaşların süreçlere katılımı gibi konularda Müdür Yardımcılarımız Belkıs Kılınç Sadak ve Zeynep Ürkün ile bilgi alışverişinde bulundular. Buna takiben, öğretim elemanlarının üst yönetim ile ilişkileri, kalite güvence sisteminin öğretim elemanlarının faaliyetlerindeki rolü gibi konularda Hazırlık Programı öğretim görevlileri ile toplantı yapıldı.  Son olarak, hazırlık programı öğrencileri ile öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı, kalite güvence sistemi, eğitim hizmetleri, öğrenci destek hizmetleri gibi konularda görüş paylaşımı yapıldı.

Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.