Öğretim üyelerimiz tarafından ELT ve ELT dışı konularda workshop çalışmaları yapıldı. Katkılarından dolayı Arev Babahan, Gila Gözlüklü ve Selda Uzun'a teşekkür ediyoruz.

Arev Babahan

ELT'de QR kodlarını kullanma

QR kodlarını öğretimde kullanmak sınıflarımıza temiz bir hava verir. Bu kodlar sayesinde öğrencilerimizi kolayca web sitelerine veya diğer içeriklere yönlendirebiliriz. QR kodları sadece öğrencilerin merakını arttırmakla kalmaz, aynı zamanda akıllı telefonlarını eğitim amaçlı kullanmalarını ve akranlarıyla işbirliği yaparken bir hedefe doğru çalışmalarını sağlar. Tek ihtiyaçları olan şey, App Store veya Google Play'den ücretsiz olarak indirebilecekleri bir QR tarayıcıdır. Bu atölyede QR kodlarını kullanma konusunda deneyim kazanacak ve bunları nasıl oluşturacağınızı öğreneceksiniz. Enerjik katılımınız, akıllı telefonlarınız ve dizüstü bilgisayarlarınız gerekir.

Gila Gözlüklü

Bu çalıştay kişinin temel astrolojik doğum şemasını analiz etmekle ilgilidir. Bu çalıştayın sonunda katılımcılar baskın ve en zayıf unsurlarını öğrenmiş olacaklar. Katılımcıların oturuma gelmeden önce doğum saatlerini öğrenmeleri beklenmektedir.

Selda Uzun

Meditasyon Uygulaması

Bu oturumun amacı, katılımcıların günlük yaşamlarını sürdürürken kendileri de uygulayabilecekleri bir meditasyon formu uygulamaktır. Bu oturuma katılmak için önceden deneyim sahibi olmanıza gerek yoktur; hem yeni başlayanlar hem de ileri meditatörler açıktır. Oturumda kısa bir geri bildirim ve pratik paylaşım bölümü bulunmaktadır.