Öğrenciler ve Hocalarımız Milli Oyuncu olan Ruzgar Christina Boyle ile Basketbol Maçı Yaptılar

Değerli hocalarımız Bassel Kaskas ve Keith Kris Boyle ve öğrenciler milli oyuncu Ruzgar Christina Boyle ile basketbol oynadılar. Ruzgar Christina Boyle değerli hocalarımızdan Keith’in kızı. 15 yaş altı Türkiye Milli Takımında ve gene 15 yaş altı Beşiktaş Kulübü'nde oynuyor. O gün öğrenciler, koçumuz Ruzgar ile Üniversite spor salonunda nasıl atış yapılacağını öğreten eğlenceli bir basketbol etkinliğine davet edildi. Sonra Ruzgar ısınma tatbikatları yaptırdı ve nasıl atış yapılacağı konusunda bazı talimatlar verdi. Sonunda bir karşılaşmada yarıştılar ve elbette Ruzgar bunu kolayca kazandıJ Çok eğlenceli bir çalışmaydı.