Bağımsız öğrenme ortamı E-Go yeni dönemde sizlerle!

31 Temmuz 2023

Sevgili öğrenciler,

Üniversitemizin hazırlık programında geçtiğimiz akademik yılda pilot uygulamasını yapmış olduğumuz otonom öğrenme ortamımız E-Go 2023-2024 akademik yılında da sizlerin hizmetinde olacaktır.

E-Go istediğiniz yer ve zamanda kendi hızınızda alıştırmalar yapabilmeniz üzerine tasarlanmış bir uzaktan eğitim aracıdır.

E-Go’nun nihai hedefi sizleri akademik hayatınızda söz sahibi yapmak, öz yeterliliğinizi arttırmak ve otonom bireyler haline getirmektir.

Bu öğrenme ortamında kendi öğrenmenizden tamamen siz sorumlusunuz. Okuma, dinleme, sözlük, telaffuz ve konuşma pratikleri yapacağınız öğretmensiz bir ortam sizi bekliyor.

Düzenli periyotlarla videolar yükleyeceğiniz E-Go’da, E-Go öğretmenleri tarafından sizlere özel ve kişisel geribildirimler yapılacaktır.

E-Go’da neler yapıldığını daha detaylı incelemek için bu linke tiklayabilirsiniz.

E-Go’da görüşmek üzere.