KHAS-Seviye Tespit ve Yeterlilik Sınavı

14 Ağustos 2024

4 Eylül 2024 1. Aşama

6 Eylül 2024 2. Aşama

Kadir Has Üniversitesi’nin öğrenim dili kısmen veya tamamen İngilizce olan lisans programlarına yerleşen tüm öğrenciler, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen İngilizce Seviye Tespit ve Yeterlilik Sınavı’na alınacaklardır. KHAS Seviye Tespit ve Yeterlilik Sınavı (KHAS-STYS) iki aşamalı olarak 4-6 Eylül 2024 tarihinde Cibali Kampüsü’nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. 4 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan birinci aşama sınavında başarılı olanlar, 6 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan ikinci aşamaya alınacaktır.

İkinci aşama sınavına giremeyen ve ikinci aşama sınavına girip başarısız olan öğrenciler, birinci aşamadaki seviyelerine göre Hazırlık Programı’na yerleştirilecektir.

Kadir Has Üniversitesi’ne kabul edilen tüm öğrenciler KHAS-STYS birinci aşamaya girmek zorundadır.

Gerekli bilgilendirmeler de websitesindeki duyurular kısmından ve kaydınız sonrası verilecek khas uzantılı e-postanız üzerinden yapılacaktır.